Sterbinszky Amália, a Vasas csatára (11-es) átlövéssel veszélyezteti az ellenfél kapuját a Vasas-Szpartak Kijev női kézilabda BEK elődöntőn a Fáy utcában, 1982. március 28-án. Marina Bazanova (Szpartak Kijev, 11-es) nem tud blokkolni.
Kardos József, az Újpesti Dózsa csapatkapitánya a Magyar Népköztársaság Kupát tartja a kezében (1987), az Újpesti Dózsa-Pécsi Munkás SC labdarúgó mérkőzést követően a székesfehérvári stadionban.
Andrej Razinger és Pék György küzdenek a korongért a Magyarország-Jugoszlávia jégkorong mérkőzésen melyet a Magyar Nemzet Kupáért tartottak a Budapest Sportcsarnokban, 1989. január 28-án. A mérkőzés végeredménye 4:2.
Kiprich József (piros mezben) a görög védők között a kapu mellé lő a Magyarország-Görögország labdarúgó VB selejtező mérkőzésen 1993. március 31-én a Népstadionban.
A fotósok nagy érdeklődése kíséri Ayrton Senna (brazil, Lotus-Honda) autójának ellenőrzését a depóban a Forma 1-es világbajnokság II. Magyar Nagydíjának első edzésnapján 1987 augusztus 7-én.
Hellfried Heilfort (NDK) második helyezett, Varga Károly olimpiai bajnok és Petar Zaprjanov (bolgár) harmadik helyezett, a kisöbű sportpuska 60 lövéses fekvő testhelyzet számának győztesei mutatják érmeiket az eredményhirdetés után a XXII. nyári olimpián 1980 július 21-én
Oláh Béla a súlyemelés 52 kg-os súlycsoportjának versenyén a XXII. nyári olimpián 1980 július 20-án. A magyar versenyző a negyedik helyen végzett.
A győztes csapat negyedik gólját Mészöly József, az FTC hátvédje fejeli be a hálóba. Ferencváros-Újpesti Dózsa rangadón, a Népstadionban 1979 szeptember 22-én, végeredmény 7:1.
A kép háttere:

Hozzászólások
Küldd tovább
Leírás ki